EASYTOUCH 966 - Fjordblauw ultramat - Keukens en Wonen

EASYTOUCH 966
Fjordblauw ultramat

EASYTOUCH

Fjordblauw ultramat (966)

CORPUS

Zwart (127)

WERKBLAD

Epic Easy Clay (Quartz Steen) (807)

GREEP

Geelgoudkleurig (024)

EASYTOUCH 966
Fjordblauw ultramat.

Elegant Blauw

Nieuwe vrijheden ontdekken, dat is pure luxe. Zoals het mooie moment dat u na een lange strandwandeling ontspannen geniet van een kop thee in uw droomkeuken. Een geminimaliseerde vormtaal laat exclusieve details nog beter uitkomen. Deze compositie geeft het dagdagelijkse iets bijzonders door het samenspel van matblauwe fronten, een nis van quartz en

goudkleurige designelementen.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!