EASYTOUCH 969 - Zand ultramat - Keukens en Wonen

EASYTOUCH 969
Zand ultramat

EASYTOUCH

Zand ultramat (969)

CORPUS

Zand (122)

WERKBLAD

Decor kalksteen (376)

GREEP

Relinggreep, zwart (620)

EASYTOUCH 969
Zand ultramat.

Puur design.

Minder is meer! Dat geldt ook voor de vormgeving van de keuken: heldere lijnen en geaccentueerd sobere elementen. Zo ziet puur genieten eruit. Hoogwaardigheid ontstaat volgens ons door een perfect samenspel van design en functie. De zwarte glasfronten van de wandkast Climber geven een luxueuze en moderne uitstraling, en zijn nu ook comfortabel mechanisch te openen.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!