FLASH 455 - Zijdegrijs hoogglans - Keukens en Wonen

FLASH 455
Zijdegrijs hoogglans

FLASH

Zijdegrijs hoogglans (455)

CORPUS

Zijdegrijs (070)

GREEP

Metalen greep, roestvrijstaal-kleur mat (801)

FLASH 455
Zijdegrijs hoogglans.

Welhaast oneindige combineermogelijkheden.

Modulair ontworpen keuken in trendmateriaal laklaminaat. Het moduleprincipe laat in het keukenontwerp veel speelruimte voor grote of kleine ruimten. Het resultaat is een vrije keukenarchitectuur met afzonderlijk ruimteconcept en goed doordachte functionele oplossingen en opbergruimtes. De effectief toegepaste accenten in licht Maracaibo-decor geven deze lakkeuken een modern karakter.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!