FOCUS 467 - Zand ultrahoogglans - Keukens en Wonen

FOCUS 467
Zand ultrahoogglans

FOCUS

Zand ultrahoogglans (467)

CORPUS

Zand (122)

WERKBLAD

Decor Vikings oak (205)

GREEP

Metalen greep, roestvrijstaal-kleur (544)

FOCUS 467
Zand ultrahoogglans.

Mijn leven, mijn keuken

Natuurlijk gecombineerd! Keukenvormgeving volgens het “moduleprincipe” biedt veel speelruimte voor grote en kleine keukenontwerpen. Het resultaat is een vrije keukenarchitectuur met afzonderlijke eetruimte en goed doordachte functionele oplossingen en opbergruimtes. De effectief toegepaste accenten geven deze lakkeuken een modern karakter.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!