LASER 414 - Vulkaangrijs - Keukens en Wonen

LASER 414
Vulkaangrijs

LASER

Vulkaangrijs (414)

CORPUS

Decor eiken Montreal (126)

WERKBLAD

Decor eiken Montreal (126)

GREEP

Metalen greep, zwart (502)

LASER 414
Vulkaangrijs.

Levendig urban

Thuiswerken midden in de stad is een spannend model dat heel veel flexibiliteit biedt. Onmisbaar is daarbij een intelligent ingedeelde keuken die het ook in een kleine ruimte eenvoudig maakt om te improviseren en organiseren. Gezonde

lunchpauze inbegrepen. Alles perfect geïntegreerd, ook wat stijl betreft. De thuiswerkplek kan worden afgescheiden van

het keuken- en woongedeelte door ondoorzichtige schuifdeuren, maar is bij geopende deur een echte blikvanger. Het uniforme ontwerp zorgt voor doorlopende harmonie.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!