LASER 417 - Zijdegrijs - Keukens en Wonen

LASER 417
Zijdegrijs

LASER

Zijdegrijs (417)

CORPUS

Zijdegrijs (070)

WERKBLAD

Decor Beton wit (353)

GREEP

Metalen greep, roestvrijstaal-kleur mat (042)

LASER 417
Zijdegrijs.

Tijdloos modern.

Wie niet mee wil doen met kortstondige interieurtrends en ook na vele jaren nog gelukkig wil zijn met een tijdloos moderne keukenoptiek, zit altijd goed met lichte, unikleurige decors. Volledig clean monochroom ontworpen of als spel met spannende accenten door glaskleuren en werkbladdecors – de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!