LUX 814 - Wit hoogglans - Keukens en Wonen

LUX 814
LUX 814 Wit hoogglans

LUX

Wit hoogglans (814)

CORPUS

Wit glans (022)

WERKBLAD

Decor Beton grijs (330)

GREEP

Greeplijst, roestvrijstaal-kleur mat (760)

LUX 814
LUX 814 Wit hoogglans.

Keukens voor estheten.

De LUX 814 maakt indruk door de hoogwaardige, glanzende lakfronten en perfect georganiseerde keukenfuncties. Bijvoorbeeld de hoog gebouwde vaatwasser, de oven en de stoomoven op ergonomische hoogte, plus veel opbergruimte tot in het kleinste hoekje. Een architectonisch zuiver ontwerp van alle keukencomponenten in de kleinste ruimten. Zoals gezegd, een waar pronkstuk!

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!