LUX 816 - Magnolia hoogglans - Keukens en Wonen

LUX 816
Magnolia hoogglans

LUX

Magnolia hoogglans (816)

CORPUS

Magnolia mat (120)

WERKBLAD

Decor Arizona Pine (220)

LUX 816
Magnolia hoogglans.

Pure rechtlijnigheid.

Deze harmonieuze mix van lakfronten in Magnolia hoogglans en een omgeving in het decor stameiken zorgen voor een zachte, huiselijke sfeer. Deze keuken is ontworpen als greeploos LINE N-keukensysteem en maakt indruk door de rust die zij uitstraalt. De greeplijsten in edelstaaloptiek accentueren daarbij de horizontale lijnvoering in de keuken.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!