LUX 817 - Alpin wit hoogglans - Keukens en Wonen

LUX 817
Alpin wit hoogglans

LUX

Alpin wit hoogglans (817)

CORPUS

Alpin wit glans (060)

GREEP

Greeplijst, roestvrijstaal-kleur, mat (350)

LUX 817
Alpin wit hoogglans.

L-keuken met groot effect.

Fraaie optiek, ergonomische XL-hoogte en perfect benutte opbergruimte – daarmee scoort de LUX 817. Het alpin wit hoogglans van de fronten in lak gecombineerd met een vleugje Decor Mixwood van het Xtra-werkblad geeft een modern keukenfeeling om je prettig bij te voelen. Weggezet in de hoek – hoezo! Opvallend en tegelijkertijd decent integreert deze keuken perfect in de aangrenzende woonkamer.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!