LUX 819 - Zijdegrijs hoogglans - Keukens en Wonen

LUX 819
Zijdegrijs hoogglans

LUX

Zijdegrijs hoogglans (819)

CORPUS

Zijdegrijs (070)

WERKBLAD

Epic Black (Quartz steen) (804)

LUX 819
Zijdegrijs hoogglans.

Koel oogt übercool

De materiaalcombinatie van Quartz Steen, echte lak en glas zet het puristisch design sfeervol in scène. De moderne glazen wandkast Climber verleent met zijn front van glaslamellen de keuken een hele nieuwe dimensie en wordt met gerichte lichteffecten een absolute blikvanger. Naar keuze in mechanische of elektronische uitvoering.De verlichte greeplijsten in zijdegrijze uitvoering zorgen voor een subtiel highlight en een gezellige sfeer.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!