NORDIC 786 - Schiefer grijs mat - Keukens en Wonen

NORDIC 786
Schiefer grijs mat

NORDIC

Schiefer grijs mat (786)

CORPUS

Schiefer grijs (194)

WERKBLAD

Decor Belgian blue (Xtra Ceramic) (792)

GREEP

Metalen greep, zwart/antraciet geborsteld (210)

NORDIC 786
Schiefer grijs mat.

Pure Gemoedelijkheid

Het eerste huis samen, het eerste kindje, de eerste keuken – voor jonge gezinnen is er altijd veel te doen. Een beetje hulp is dan altijd welkom. Een landhuiskeuken leent zich bij uitstek voor de verschillende fasen van het gezinsleven, organiseert het dagelijks leven en is op elk moment een plek om zich prettig te voelen. Voor liefhebbers van de moderne landhuisstijl: de kleur Schiefer grijs is het charmante, zachte alternatief bij onze lichte nuances en oogt eigentijds en individueel. Blikvanger: de paneeldeuren in Scandinavisch design geven mooie inkijkjes.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!