RIVA 843 - Decor eiken Bergamo - Keukens en Wonen

RIVA 843
Decor eiken Bergamo

RIVA

Decor eiken bergamo (843)

CORPUS

Schiefer grijs (194)

WERKBLAD

Decor Basalt taupe grijs (Xtra) (363)

RIVA 843
Decor eiken Bergamo.

Behaaglijk modern

Wie van de natuur houdt, waardeert ook duurzaamheid en authenticiteit. Ook thuis. Een modern, strak design en karaktervolle houtlooks creëren een gevoel van harmonie en verbondenheid met de natuur. Zo geniet u heel bewust van elke dag.

Gewaagd oppervlak. Het nieuwe decor eiken Bergamo oogt natuurlijk en zeer modern dankzij de elegante verticale nerf. Grote fronten verlenen de look extra nadruk. Als zacht contrast: het taupe grijs ultramat – bijpassend vergezeld van het werkblad met basaltstructuur in dezelfde kleur.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!