STONEART 303 - Decor leisteen grijs - Keukens en Wonen

STONEART 303
Decor leisteen grijs

STONEART

Decor leisteen grijs (303)

CORPUS

Schiefer grijs (194)

WERKBLAD

Decor leisteen grijs (Xtra) (373)

GREEP

Greeplijst, roestvrijstaal-kleur (550)

STONEART 303
Decor leisteen grijs.

Heldere architectuur in leisteen.

Met StoneArt wordt de trend richting grote stenen decors aangevuld door een nieuw programma in een uitvoering met gelamineerde plaat. Dankzij zijn bijzondere driedimensionale oppervlak maakt Decor grijs leisteen van StoneArt een front met bijzondere esthetiek en een natuurlijke look. Passend bij dit decor zijn ook wanden en werkbladen in de nieuwe Xtra-uitvoering leverbaar. Op het werkblad aansluitende, ingebouwde kookplaten en spoelbakken accentueren deze moderne, heldere look.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!