STONEART 305 - Decor basalt taupe grijs - Keukens en Wonen

STONEART 305
Decor basalt taupe grijs

STONEART

Decor basalt taupe grijs (305)

CORPUS

Steengrijs (089)

WERKBLAD

Decor Basalt taupe grijs (Xtra) (363)

STONEART 305
Decor basalt taupe grijs.

Huiselijk en urban tegelijk

Dan is het praktisch als de eigen keuken niet alleen overtuigt met zijn design, maar zich ook dankzij een praktisch en functioneel ontwerp aanpast aan het leven. Hoewel de elementen ton-sur-ton zijn uitgevoerd, oogt de indeling allesbehalve eentonig en juist rustgevend harmonieus. De reden? De compacte, heldere vormtaal en de urban, hoogwaardige basaltlook. Groot pluspunt: geïntegreerde openkastelementen als visuele blikvanger.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!