YORK 901 - Zijdegrijs gelakt - Keukens en Wonen

YORK 901
Zijdegrijs gelakt

YORK

Zijdegrijs gelakt (901)

CORPUS

Zijdegrijs (070)

WERKBLAD

Decor Stromboli licht (215)

GREEP

Metalen greep, oudijzerkleurig mat (280)

YORK 901
Zijdegrijs gelakt.

Massief hout meets Landhuis.

Fronten van massief hout stralen altijd een hoogwaardige en natuurlijke materiaalschoonheid uit. Daarom zijn ze ook zeer geschikt voor het creëren van een moderne, eersteklas Landhuislook. Heldere vormen, natuurlijke kleuren en talrijke charmante details, zoals wilgenkort-uittrekelementen, spijldeuren of flessenrekken, geven deze keukens een authentieke look met feel-goodfactor. Dankzij innovatieve keukentechniek leidt dit tot een geslaagde combinatie van traditioneel en modern.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!