Easytouch 966 - Fjordblauw ultramat - Keukens en Wonen

Easytouch 966
Fjordblauw ultramat

EASYTOUCH

Fjordblauw ultramat (966)

WERKBLAD

Decor beton zand (201)

Easytouch 966
Fjordblauw ultramat.

Een opgeruimd totaalbeeld! Dit home-office-ontwerp in fjordblauw integreert perfect in de aangrenzende keuken. De tot onder het plafond geplande wandkasten maken optimaal gebruik van de ruimte en bieden voldoende bergruimte. Open schappen in combinatie met een prikbord van kurk in de nissen genereren een spannende mix en maken het ontwerp visueel losser.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!