Easytouch 964 - Mineraalgroen ultramat - Keukens en Wonen

Easytouch 964
Mineraalgroen ultramat

EASYTOUCH

Mineraalgroen ultramat (964)

WERKBLAD

Decor Vikings oak (205)

Easytouch 964
Mineraalgroen ultramat .

Onze kleur- en materiaalconcepten sluiten aan op de behoefte aan meer natuur en zorgen ook binnen voor een moderne buitenflair. Mooi voorbeeld: ultramatte oppervlakken in mineraalgroen ontmoeten hier eikenoptieken met een fijne nerf en zorgen zo voor een mooie en stijlvolle ambiance. Blikvanger: open kasten met veel ruimte voor persoonlijke favoriete items.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!