Laser 414 - Vulkaangrijs / Nature 744 - Decor eiken Montreal - Keukens en Wonen

Laser 414 / Natura 744
Vulkaangrijs / Decor eiken Montreal

LASER

Vulkaangrijs (414)

Laser 414 / Natura 744
Vulkaangrijs / Decor eiken Montreal.

Wij houden van opbergruimte! Want dat is de beste voorwaarde voor een pure en esthetische ambiance. De modern en tegelijk huiselijke uitstraling van warm vulkaangrijs wordt hier gecombineerd met authentiek eiken Montreal. Trouwens: kasten in midihoogte lenen zich bij uitstek voor zowel grote als kleine ruimtes vanwege hun flexibele plaatsingsmogelijkheden.

Plan hier vrijblijvend
een advies afspraak!.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via ons handige formulier. In onze inspirerende winkel kun je alle verschillende materialen, kleuren, kasten, indelingen en apparatuur in het echt bekijken, vergelijken, voelen en ervaren. Onze ervaren keukenadviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, praktische tips en het ideale keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw droomkeuken. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw keukenwensen!